Forside » Om PureLife » Vi som jobber her » Karina Natascha Trillo

Karina Natascha Trillo

Karina Natascha Trillo er utdannet adjunkt. Hun er gift og har 3 barn. Hun har lang erfaring med trening innenfor mange ulike sjangere, og har undervist på Stamina og Spenst siden starten på Stoa for 18 år siden. Hun har drevet med yoga i  mer enn 12 år. Karina har yogautdannelse gjennom Yadara Yogainstitute  på Bali og Samahita Centered Yoga i Thailand. Hun underviser hovedsakelig i Hatha Yoga. Hun er i tillegg inspirert av ashtanga yoga og yin yoga.IMG_20150525_100921

Om sin egen yogapraksis sier hun; «Jeg praktiserer yoga av mange grunner, og synes det mentale aspektet er vel så viktig som det fysiske. Jeg opplever at yoga gir meg større ro, både i kropp og sjel og hjelper meg å utvikle meg som person. I tillegg kommer alle de fysiske godene, myk muskulatur, styrke, mindre stress og ”vondter” rundt omkring i kroppen. Når en har praktisert yoga en stund, opplever en gjerne at flere og flere positive elementer dukker opp. Yoga passer for de aller fleste mennesker uansett form eller kroppsfasong. Det fine er at alle begynner på begynnelsen og så går sin egen vei. Kan du puste, kan du gjøre yoga. I klassene mine vil jeg være behjelpelig med å hjelpe alle til å finne ”sin egen måte” å gjøre yoga på. Derfor kan jeg trygt si at yoga antageligvis vil gjøre noe positivt for deg.»

Karina har et eget firma som heter ”PureYoga by Trillo” og underviser bla på Spenst i Arendal og hos Lillann på Purelife. Det er også mulig å hyre henne inn til ulike oppdrag som har med yoga og avspenning å gjøre. Hun nevner for eksempel: innslag i kurs/teambuilding, gruppeundervisning, yoga en til en, ”utdrikkingslag” etc.

Epost
Tlf   45853569

 

«Yoga is almost like music in a way; there’s no end to it.»

Facebook

Instagram