Forside » Om PureLife » Vi som jobber her » Lill Ann van der Geest

Lill Ann van der Geest

lill ann

Lill-Ann fullførte sin første utdannelse som aktivitør i 1990, og hun elsket prinsippene med å stimulere mennesker gjennom forskjellige aktiviteter for å opprettholde et funksjonsnivå eller gjøre det bedre. For å få flere redskaper startet hun opp med ny utdannelse som massasjeterapeut høsten 1990.

Den treårige læretiden hos Elsa Jonsdottir i Risør gav henne en større forståelse av hele mennesket og vår funksjon. Videre brukte hun mange år på utdannelse som kinesolog og fotsoneterapeut. Dette ga henne en enda bedre forståelse av hvordan energikroppen fungerer. I tillegg har hun en 3 årig utdannelse som esoterisk psykoterapeut, og en 3 årig utdannelse som klassisk yoga instruktør. I dag er hun eier og daglig leder for PureLife, senter for helse og livsstil.

Lill-Ann har en urokkelig tro på kroppens evne til å stabilisere seg selv gjennom naturlige metoder som avspenning, kosthold, bevisstgjøring, stressfrigjøring og ut rensing på forskjellige plan.

Hun har utviklet en metode hun kaller indre livsstil, hvor målet er å leve livet på egne premisser, og gjennom dypere valg og forståelse, oppnå bedre helse.

 

Kontakt:

Epost   lill-ann@purelife.no
Tlf        90734457