Forside » Skjønnhetspleie » Microblading

Microblading

Microblading er en semi-permanent tatoveringsteknikk til øyebryn. Vi risser inn fine streker av pigment i huden som ligner naturlige øyebrynshår. Slik kan vi fylle ut tynne bryn, eller gjenskape naturlige bryn for dem som ikke har. Microblading gir et naturlig resultat og en 3D-lignende effekt som du ikke får ved tradisjonell makeup tatovering.  Varigheten på nye bryn er to til fem år, men det er stort sett nødvendig med en touchup cirka en gang i året. Brynene fader også raskere hvis man oppholder seg mye i solen eller bruker hudpleieprodukter med hudlysnende eller eksfolierende effekt. Microblading hos PureLife inkluderer gratis konsultasjon,
behandling og kontroll med (KUN EN) touchup etter cirka 4 til 6 uker.
Noen hud typer kan trenge flere touchup etter kort tid, disse må da taes kort tid etter hovedbehandling, maks 5 uker etter siste touchup. Du betaler da kun for materiell (ca 350,-)
Slike tilfeller må vurderes sammen med terapeut.

Når du kommer til oss første gang

Vi starter alltid med en konsultasjon hvor vi diskuterer form og farge, og hvor du får vite alt du trenger om behandlingen og hva som skjer i etterkant. Brynene renses og det blir tatt før-bilder.
Deretter tegnes og formes brynene med en bryn pensel. Det benyttes også et måleinstrument for å få brynene helt like og riktig plassert i forhold til din ansiktsform. Vi setter aldri i gang behandling før du er 100 prosent fornøyd med form og farge. Før vi går i gang med selve microbladingen legger vi bedøvelseiskrem på området. Den får virke i 10-15 minutter før den renses av.

Etterbehandling

Etter behandlingen kan huden være hoven og rød rundt området. Dette kan vare fra et par timer til noen dager. Det er viktig å være nøye med håndhygienen og ikke ta på tatoveringen, heller ikke utsette brynene for vann eller direkte sollys de første 2 til 3 dagene, før det har grodd helt.
Du får med deg en etterbehandlings krem hjem som skal smøres på brynene tre ganger om dagen de første 4 til 5 dagene, for at sårene skal leges optimalt. Denne skal smøres på ved hjelp av en ren Q-tips. Brynene vil være svært mørke rett etter behandlingen og de neste tre-fire dagene. Etter en ukes tid vil cirka 40-50 prosent av fargen forsvinne.

Er det smertefullt?

Det er helt individuelt hvordan man opplever behandlingen. Noen synes det er veldig smertefullt mens andre sammenligner det med å nappe bryn.
PS: Det anbefales ikke å ta smertestillende tabletter før du kommer da det kan virke blodfortynnende. Jo mer det blør jo vanskeligere er det å utføre behandlingen, og fargen vil ikke sitte godt nok på.

Behandlingen utføres ikke på:

De som går på blodfortynnende medisiner, gravide og ammende, de med høyt blodtrykk, diabetes, hypersensitiv hud, og de som har permanent makeup fra før.
Du er pliktet til å gi beskjed om noe av dette, ta kontakt for gratis konsultasjon.

Priser

Kr 4500,-  Microblading tatovering av Bryn (inkludert touchup etter 4 uker)
Kr 1800,-  Microblading- touchup etter 1 år
Kr   100,-  30 minutters konsultasjon
Kr       0,-  15 minutters konsultasjon

 

Booking på nett
Epost
Tlf   90734457