Forside » Skjønnhetspleie » Vippe Extension

Vippe Extension

 

Når man jobber med øynene til folk, er det veldig viktig at man er opptatt av renhold og hygiene! Derfor blir alt av utstyr som skal benyttes til arbeidet desinfisert, og munnbind blir benyttet.
Under behandlingen ligger man på ryggen på en behagelig behandlings benk med øynene lukket.
De nedre øyevippene blir holdt nede med en øyepad og medisinsk tape for å beskytte under vippene. Behandlingen er helt smertefri, og siden man ligger med øynene lukket er det helt vanlig at man sovner. Tiden det tar for øyenvippe extension er normalt  1 ,5 til 2 timer.
Dette må være den perfekte kombinasjonen, da man våkner opp uthvilt med vakre vipper!

Dine egne vipper vokser i 3 forskjellige sykluser, slik at man ikke mister alle vippene på en og samme tid. Så når din egen vippe faller av, faller også den syntetiske vippen av sammen med denne.
Syklusen begynner allerede før vippen er synlig på øyelokket.
Derfor kan man oppleve at noen øyevipper med en på limt vippe extensions faller av allerede dagen etter, men ved et fullt sett med vippe extensions vil dette sjeldent være synlig.
I gjennomsnitt mister man mellom 3-5 øyevipper per øye hver dag,
og etter 3 uker vil  man ha mistet rundt 50-60 %  av vippene, og nye har vokst ut.
Derfor anbefales det å ta refill hver 3. uke. For å ta best mulig vare på extensions, unngå i størst mulig grad vann, og berøring direkte på vippene. Vi anbefaler IKKE bruk av maskara, men hvis du allikevel bruker dette, må det være vannbasert. Bruk kun olje fri øye makeup remover å vaske av maskara, en oljebasert remover vil føre til at bindingene i limet svekkes og extensionet faller av raskere. Et fullt sett med vippe extensions sikrer at vippene dine holder seg fine frem til neste refill. Ved refill er det viktig at det ikke har  gått mer enn 4 uker siden forrige behandling. Dette regnes da som et nytt sett. Hvis man ikke har vært flink nok til å ta vare på de nye vippene, og nesten ikke har noen vippe- extensions igjen ved refill, regnes også dette som et nytt sett. Informasjon om hvordan man får lengst holdbarhet på sitt nye sett med vippe extensions, vil bli gitt etter behandlingen.

Priser

Vippe extensions

Kr 1200,-  Tradisjonell nytt sett
Kr 1500,-  Volume 3D-4D nytt sett
Kr 1800,-  Volume 6-9D nytt sett

Vippe extensions påfyll

Klassisk
2 uker 375,- / 3 uker 475,- / 4 uker 575,-
Volume 3D – 4D
2 uker 450,- / 3 uker 550,- / 4 uker 650,-
Max Volume +7D 
2 uker 550,- / 3 uker 650,- / 4 uker 750,-

Fjerning av vippe extension

Kr 375,-  ca 20 minutter

Booking på nett
Epost
Tlf   90734457